Jag har fastnat för en jättekul app på min telefon, “Draw Some” det är som Pictionary för er som spelat det. Man får iallafall ett ord som man ska måla och så ska den andra gissa vad det är du har målat! Så får man poäng osv och för poängen kan man köpa fler färger osv 🙂 Kul va? 😉 Så nu tycker jag att ni ska tanka hem appen, den är gratis (man kan uppdatera till fullversinen sen för 7:- för att slippa reklamen, typ som Wordfeud) sen addar ni mig; Create game/ username/ fridajse
Men adda inte Jamie, han kan inte rita, kolla på denna bilden jag fick, ett under att jag satte ordet 😛 HAHAHAHHA

Det föreställer Superman, och ordet han skulle måla var mantel, CAPE på engelska. hahaha så ful!!!! Spelet är på engelska också, så inget för dig mam 😉 hehhehehehehehhe
Lite buggit ibland, det tar tid ibland för den att se att man fått “svar” typ, men jag brukar bara starta om appen ibland så brukar det komma fram. Kommer alltid tids nog 😉