Häromdan var jag och Jamie på en utflykt. Jamie fick för sig att vi skulle åka till Stayhards lagerbutik i Herrljunga så då gjorde vi det! Men när vi kom fram så var det stängt! hahaha.
-Va fan Jamie, hade du inte kollat öppettiderna!? säger jag.
-Meeeen jag trodde det var öppet >_< svarar Jamie!
hahaha. nåja det gjorde inget ändå! Vi köpte lite fika och fikade i vårsolen! Sen åkte vi förbi fluxfallet på vägen hem! Det var fortfarande fruset och jag fick panik när Jamie skulle ut och vandra på isen!! GAH! Hade han ramlat här och kanat ner så hade han dött!!!! Jag hade lite panik men lyckades ändå ta några bilder 😉 Fotandet sitter i ryggmärgen! Jag sa att om han dör nu så kommer dessa bilder hamna på alla löpsedlar “Sista bilden på Jamie innan han föll handlöst ner för stupet. Bilderna sekunderna innan tragedin” Okej, lite makabert men han lyssnade och gick tillbaka till mig och säkerheten! ^^

Crappy iphonebilder. Min systemkamera mår inte som det ska. MÅSTE verkligen skaffa en ny, det går inte fota med den riktigt längre, det blir i samma kvalité som iPhonen ändå typ. 🙁 Suck…..