Hallå! I helgen så åkte vårt kulturella jag fram igen och vi drog iväg på en tripp till Göteborg. Först ut var Sci-fi mässan som va i Svenska mässan. Den va la sådär. Va där för många år sen, kom ihåg den mycket roligare, i år sålde de mest en massa samlarleksaker typ, överallt. Nja, inte lika kul som jag minns den.
Men nåväl, det gjorde inget för när vi gav upp mässan så gick vi till Världskulturmuseet istället! 40:- per person över 25 år, och då får man besöka 5 museum till i gbg så nu har vi ett årskort på kultur, igen. 😉Det var bra utställningar för både barn och vuxna. Här var en som hette “Känn dig själv” som handlade om sinnena osv. På bilden ovanför snurrade golvet i cirklar, och på bilderna nedanför gick man in i nån grotta där det var massa ljus som tändes och släcktes och ändrade färger osv.
Det va lite roligt faktiskt. Sen gick vi vidare till utställningen “Destination X” som handlade om vår drivkraft att förflytta oss i världen, om drömmen, nyfikenheten, lusten osv. att resa.Kul vare! Hehe, har snart inga museum kvar att besöka! 😉