Idag har jag vart duktig och äntligen bokat en tid till läkaren! Min hemska acne har ju kommit tillbaka och det gör ont 🙁 För ett år sedan så var jag ju hos läkaren och fick tabletter och jag har aldrig vart så fin som då! Mirakelpiller! Men sen när jag skulle sluta med dom så kom det sakta tillbaka, och nu har jag fått ett riktigt utbrott i nyllet, igår var det fem personer som påpekade det. haha! Illa ^^ Men så är det, jag bryr mig inte så mycket om det, men när det börjar göra ont (som nu) så orkar jag inte med det. Men men, på tisdag ska jag dit iaf.

Igår var det förresten min födelsedag! 😉 Yay! Jag jobbade då, sen var jag så trött när jag kom hem så jag och Jamie bara degade i soffan, och lekte med min födelsedagspresent ^^ Värsta bästa presenten, jag ska visa i ett nytt inlägg 😉

Vill ni höra en sjuk grej förresten. Samma dag som Jamie fyller år (18 April) så fyller ju även Kissie år. Samma dag som jag fyller år (18 Juli) fyller även Kissies bror Peter år! haha det var ju lite sjukt! Jag och Jamie borde bli poolare med Kissie och hennes bror, hade säkert blivit fina födelsedagsfester då! ;D yay!