Jag har ju inte berättat för er att jag fått ett nytt jobb! 🙂 De ni! Numera är jag samordnare och planerare på Sjöbos hemtjänst! Jag har jobbat i två veckor nu och det går jättebra! Mycket att göra, och mycket att sätta sig in i nu i början, men som tur är så har vi ju en samordnare till som vart med ett tag som jag frågar om allt ^^ Har fått ett eget kontor som jag sitter i, (och en klocka, en dator, en stol, ett bord, en fåtölj, en filt, en tavla, en bokhylla, gardiner och en ljuslykta ;)) Mina arbetstider är numera 7-16 måndag till fredag. Ledig alla helger, och röda dagar! Yay! Rätt gött faktiskt 🙂 Så här sitter jag numera och planerar planerar..!Jätteroligt faktiskt! ^^ (dock är det inte lika välstädat längre efter två veckor! Papper och kom-ihåg-lappar överallt! :O men det är inte så lätt att komma ihåg allt, särskilt inte i början!)