Nu är det jul igen och jag gillar det! Det enda positiva med den kalla vintern är den mysiga julen! ^^ Så i söndags bestämde vi oss för att köpa granen! Eftersom det blir jul här hemma i år så får vi ju lyxa till det lite 😉 Här är den stackaren alldeles naken!Men snart får den minsann lite kläder på sig och blir så fin!Mysigt värre! Nu är det bara klapparna som ska under granen, och se vad som slank under så fort Filippa åkte hem i söndags 😉 Det visste hon inte! heheVi får väl se om hon får nåt ifrån sin önskelista 😉 hihi
Ser sååå fram emot julen som vi ska fira här! Vi kommer att fira på lördag den 22 December då Filippa är hos mamma på julafton, Karin och Robert åker utomlands, Mamma och Jamie jobbar julafton. Bara jag som är ledig 😉 hehe. Sjukt gött med ett vanligt 7-16 jobb. FAKTISKT. Kan sakna att jobba kväll ibland och få sovmorgon, men att vara ledig alla helger och röda dagar är ju great!!! 😀