Idag så har jag, Jamie och Filippa vart med Filippas kompis Jessie, och hennes bror och pappa i tennishallen och spelat tennis! Det var sjukt kul!!! Har aldrig spelat tennis någon gång tidigare vad jag kommer ihåg och jag känner mig lurad att någon aldrig har visat hur roligt det är 😉 haha! Men shit va förstörda både jag och Jamie var efteråt, vi har ju ingen kondis alls! hahaha! Vi fick gå hem och vila en timme innan vi orkade med någonting annat! 😉 haha

Imorgon åker jag och Jamie till hufvudstaden El Stockholmo och ska fira in nyåret med söta Shima och Joel som bor där, och fina Linnéa som kommer också! det ska bli supernice! Vi bokade ett hotellrum imorgon som vi ska sova i, sen nyårsnatten sover vi hos Shima! Vi kunde sova båda nätterna hos Shima men vi ville lyxa till det lite 😉 Vi tar bilen upp, och sätt inte maten i strupen nu om ni tror vi ska köra micran till Stockholm (inte för att den inte skulle klara det ;)) men micran är ett minne blott! (snyft) Har glömt berätta att vi har köpt ett nytt vrålåk! (vet inte om den kan mäta sig med micron men ändå) Volvoraggare är vi numera! (eller kanske mer Svensson Svensson?) Volvo v70! brumm! Har inget snygg-kort på den, tog en snabb bild på den utanför jobbet bara!

Undrar ni mer info såsom utrustning, årsmodell, maxhastighet så får ni vända er till min man, för jag kan bara återge det jag ser. Den är gråmetallic, kombi, automat, vinge (så den kan flyga över gupp) nämde jag att den var grå? Ja det var nog allt! 😀 Jag gillar den. Men jag fäller en tår när jag tänker på micran. Snyft. Jamie säger att dom säkert har skrotat den, men det tror inte jag! Alla vill väl ha en guldig micra?! ^^