När jag och Jamie var i Stockholm så passade vi på att besöka Naturhistoriska riksmuseet! Jag gillar ju sånt! Har velat besöka det jättelänge så äntligen!! 🙂 Vi tog med oss Linnéa också så att värdarna Shima och Joel kunde förbereda lite ifred på nyårsaftonen ^^ Se så stort och fint det är! yayyyy!!! :D::D:D:D :)))))Det fanns massa coola förhistoriska djur och dinosaurier! Jag älskar dinosaurier! 😀Fina fjärilar!

Och massa söta fiskar! Jag gillar fiskar 🙂

ett valskelett! :Ohaha! Världens sötaste klumpfisk! ^^Konserverad jättebläckfisk! Jag gillar jättebläckfiskar! Och konserverade grejer 😉 heheehhe.

Det va några bilder därifrån, tyckte det var hur kul som helst! Jag älskar det! 😀 Nu har jag vart på naturhistoriska både i Göteborg och Stockholm, så jag tror nästa får bli New York 😉 Jag har hört att den ska vara great! 😉 hihi