På nyår så var vi som sagt i Stockholm och det var fantastiskt bra! 😀 Vi åkte upp på söndagen, och tog några drinkar ute på kvällen med nyårsgänget! Sen så sov jag och Jamie på hotell, och käkade hotellfrukost! ;D Gott!!!Sen så på måndagen, nyårsafton så hängde vi på Naturhistoriska under dagen för att sedan placera oss hos Shima och Joel och vänta in nyåret 😉 De är så underbart söta, och hade gjort en sååå fin nyårsmiddag! Se här! ^^Det fina värdparet, Shima och Joel! ♥ Sen vart det dags för mustasch-spelet, väldigt intressant spel 😉 haha. vi ändrade om reglerna lite allteftersom det passade oss! haha!


Fina Linnéa och Shima är snygga på alla kort! gah!

Jamie skålar! Är lite blandade bilder med systemisen och iPhonen! hehe. Men så är det! ^^ Själv fastnade inte jag på nåt! Men det va lika bra, jag har tappat min “snygg-pose” som jag hade för några år sen 😉 hahah. Sen när nyåret hade firats in med pussar, champagne och med en lykta som tog eld och störtade, så drog vi oss inåt för att fortsätta natten med lite ost och kex! 😀Och inte att förglömma, en hård match i Faster Agathas testamente, som för övrigt är det bästa sällskapsspel som någonsin gjort! Köp! Efter ett par timmar blev det nattinatt och sängen! En toppen-nyår! 😀