På måndag är min semester slut och jag börjar jobba. Jag har faktiskt inte ångest över det. Jag ser fram emot det. Jag tycker att det ska bli kul att börja jobba igen, och jag ser fram emot allting som kommer att hända i höst. Jag ska få gå på lite roliga kurser och utbildningar, och vi ska få nya program att arbeta i, och det ska hända lite annat skoj som jag inte får berätta. MEN. Det som jag har ångest över är att börja gå upp klockan sex. Fy fan. Nu när jag haft semester har jag sovit till 11-12 på dagarna, och jag är uppe till 2-3 ibland 4 på nätterna. Det känns heeeeeeemskt att jag måste börja gå och lägga mig i tid för att orka med att gå upp i tid. 🙁
Det dumma är att sån är min dygnsrytm. Vad jag än gör, när jag än är ledig så ÄR jag uppe länge, och jag sover länge. Aldrig någonsin är det tvärtom. Se som på Jamie, han är en A-människa. Han somnar tidigt på kvällen, och går upp tidigt på morgonen, även om han är ledig, men för mig är det tvärtom. Lika lite som jag kan ändra Jamies natur så kan ingen ändra min. Han är en morgonmänniska, och jag en nattmänniska, och det suger att jag måste “gå emot min natur” och gå upp fastän min kropp inte vill det. 🙁 Det suger att samhället är anpassat efter A-människor. Vem fan har bestäm att dagen måste börja så jävla tidigt?

Usch. Det är det enda jag har ångest över… zzz…