Idag har jag, Jamie och Pappa vart i Karslborg. Både Jamie och pappa (och även Bo-Ola vill jag minnas) har gjort sin militärtjänst i Karslborg. Så vi var där och kikade och Jamie och Papp vart väldigt nostalgiska. 😉 Vi besökte ett museéum där vilket jag tyckte var väldigt roligt ^^Karsborgs museéum.Innuti fanns en kyrka. I taket hängde en takkrona som var gjord med 250 bajonetter enligt pappas utsago 😉Denna bibel var Carl XII stora kyrkobibel från 1703. Enligt ett gammalt påstående förde Carl XII den stora kyrkobibeln med sig i fält och läste dagligen ur den.Toalettpapper i eh… bokform?Pappa, Jamie och jag! 😉Stå här med tom blick meddelade jag Jamie. Han löd. 😉Överstens brännvin 😉Sen flög vi en sväng så att arméns fallskärmsjägare kunde öva lite 😉…och tillsist gjorde jag en honnör åt att denna fina dag var slut 😉