Hej! 🙂 Nu är jag igång på jobbet och jobbar för fullt! Jobbigt att gå upp tidigt men det får gå bra för jag tycker det är så roligt 🙂 idag var jag hos läkaren för femte gången med mina acneproblem. De senaste gångerna har ingenting hjälpt och sista gången tyckte läkaren att jag skulle fortsätta att tvätta ansiktet. Tvätta!?!?!? Ja för det har jag ju inte provat. Så idag va jag taggad som fan och tog med mig Jamie för nu fan ska dom hjälpa mig. Jag träffade en ny läkare och hon var jättetrevlig och frågade lite om mina problem och behandlingar som har gjorts. När jag berättat klart så säger hon “ja det är ju bara onödigt att låta dig gå på mer antibiotika-kurer så det är lika bra att hud får titta på dig så jag skriver en remiss dit” whaaaat?!?! Utan att ens säga det eller aggra! 🙂 så nu ska jag få komma upp till hud, så jävla skönt, så kanske dom kan hjälpa mig :)))) Äntligen! Har ju gått med detta i fem år nu så jag börjar bli lite trött på det. Hoppas det inte dröjer för länge innan jag får kallelsen bara, men hon trodde 2-4 veckor så det får väl gå bra. Yay 🙂