Jag och Marie har funnit oss en ny hobby, nämligen att sy! 😀 Filippan är också med på ett hörn, men ofta blir det att vi fortsätter att sy en massa efter att hon har gått och lagt sig 😉 Filippa fick ju en symaskin i julklapp och det är väl inte förrän nu i sommar vi börjat sy en massa! Skitkul är det ju, fastän vi inte vet vad vi håller på med. 😉 Just nu kör vi på ändå ganska lätta saker, pennfodral, påsar, sminkborstfodral, osv, och igår gjorde vi en kjol till Filippa!Massa tyg som vi fick av Maries mamma som låg på vinden och skräpade! YAY! 😀mitt i natten blir det ibland, som här så syr vi en plånbok kl 03.45. ^^och till sist, kjolen vi gjorde igår kväll! 🙂

och förutom tyg som vi fått från Maries mamma, så har vi länsat loppisen Gärdhem (i Dalsjöfors) på det mesta från sy-avdelningen. hehe. Kostar ju INGENTING och man får så mycket! Yay! 😀