Igår var jag, Jamie, Filippan och Matilda på LISEBERG! 😀 Vi har en liten tradition att vi alltid åker dit när Filippa fyller år, vilket är väldigt uppskattat tror jag, för det första Filippa sa när hon kom i fredags va “Jag tror att jag ska åka Helix iår…” Jaha sa jag, ska du åka dit med mamma? “-näää, jag bara tänkte det att jag ska göra det när jag åker dit…” Jaaaa okeeeeej. Det var ju synd att vi inte har planerat att åka dit då, eller jo det hade vi ju!!! 😉

Fast det var inte heeelt hundra, vi hade planerat att åka men väderrapporten visade enbart regn, och på fredagkväll så sa jag och Jamie att vi struntar nog i det för det ser ut att bli ösregn, men så på lördagen så visade rapporten solsken hela dagen så då var det ju bara att åka! 😀 Och som ni ser så kunde vi inte haft bättre väder!

Helix åkte vi alla fyra och den var GRYM! Lisebergs bästa åkattraktion utan tvekan! Så åk dit, och åk Helix!!!!! 😀