Jag gillar supporter och särskilt chattsupporter! Det är ju riktigt jävla bra faktiskt! Jag gillar inte att prata i telefon med främlingar (haha! gör det bara hela tiden på jobbet typ) men chattsupporter känns bara bra. 🙂 Jag har fått hjälp flera gånger med chatten, på tex. telenor, one.com, och nu senast på EA när jag skulle slå ihop två konton på Origin. Hade för länge sen registrerat The Sims 3 på Sims officiella sida och kunde nu då inte lägga till spelet på mitt Originkonto då spelet redan var registrerat fast under en annan användare (som var jag för flera år sedan >_< ) Men nu är det löst! Me happy! 🙂
Men nu kanske ni undrar varför jag ens bryr mig om The Sims 3 nu när Sims 4 är ute och ojojoj, det ska jag berätta för er men jag får se om jag ändå inte väntar lite så jag har lite mer kött på benen innan jag skriver en djupgående recension av The Sims 4. Ni kan knappt bärga er va? Tänkte väl det 😉 Måste lira lite Sims 4 nu då! (Fan jag som tänkte spela 3:an nu. nåja, lovat är lovat…;))